BUCAK ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Bucak Orman İşletme Müdürü’nün, Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. Bu atamanın ardından Bucak Orman İşletme Müdürlüğü’ne, Taşağıl Orman İşletme Müdür Yardımcısı Mustafa Ersoy atandı.

Bucak Orman İşletme Müdürü Ramazan Kolsuz, Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. Bu atamanın ardından Bucak Orman İşletme Müdürlüğü’ne, Taşağıl Orman İşletme Müdür Yardımcısı Mustafa Ersoy atandı.

Mustafa Ersoy tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Yaklaşık 4 yıldır hizmet ettiğim Taşağıl Orman İşletme Müdürlüğündeki Müdür Yardımcılığı görevim, Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne İşletme Müdürü olarak tayin olmam sebebiyle, 15.05.2020 tarihindeki ayrılışım ile son bulmuştur. Beraber çalıştığımız Amirlerimden, çalışma arkadaşlarımdan, vatandaşlarımızdan ve gönül dostlarımdan; kasıtsızda olsa eksiğimiz, yanlışımız, sürçü lisanımız olmuşsa Haklarını Helal etmelerini istiyorum. Eğer var ise bende Hakkımı Helal ediyorum. Her zaman yaşadıklarıyla değil, yaşattıklarıyla anılırmış İnsan. Hizmet ettiğim yerde, Kurumumda ve Sizlerde hoş bir seda bırakabildiysem, Ne Mutlu. Rabbim şu fani dünyada birliğimizi, dirligimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Beden gitsede ben hep sizlerleyim. Mutlu, huzurlu ve sağlıcakla kalın. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Bucak Orman İşletme MüdürlüğüMustafa ErsoyTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.