Bucak OSB’de Müteşebbis Heyet Başkanı seçildi

Bucak OSB’de Müteşebbis Heyet Başkanı seçildi. Bucak OSB 2019/3. Müteşebbis Heyet toplantısı gündem konularını görüşmek ve karar almak üzere Organize Sanayi Bölgesi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Bucak OSB’de Müteşebbis Heyet Başkanı seçildi.

Bucak OSB 2019/3. Müteşebbis Heyet toplantısı gündem konularını görüşmek ve karar almak üzere Organize Sanayi Bölgesi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve müteşebbis heyeti üyeleri katıldı. Yapılan Toplantıda gündem maddeleri gereği müteşebbis heyetin görev dağılımı güncellendi ve Belediye Başkanı Sayın Emrullah ÜNAL Müteşebbis Heyet Başkanı seçildi. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu ise Müteşebbis Heyet Başkan vekili seçilmiştir.

Bucak Belediye Başkanı ve Müteşebbis Heyet Başkanı Emrullah ÜNAL Bucak OSB’nin Bölgemiz ve Ülkemizin gelecek vizyonuna yapacağı katkılardan dolayı müteşebbis heyet üyelerine teşekkür ederek toplantı açılışını yapmış, Türkiye’nin istihdam ve ihracatının önemli bir bölümünü bünyelerinde barındıran köklü sanayi kuruluşlarının üzerinde bulunduran Bucak OSB’nin yönetim kurulu çalışma ve faaliyetleri, müteşebbis heyete sunulmuştur. Diğer gündem maddeleri olarak Denetim kurulunun raporları ibraz edilerek, Sanayicilerimizin genel durumları ele alındı. Görüşmelerin ardından müteşebbis heyet toplantısı, Müteşebbis Heyet Başkanı Emrullah ÜNAL’ın iyi niyet dilekleriyle sona ermiştir.

Emrullah ÜnalBucak Organize Sanayi BölgesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.