Bucak OSB'de sertifika töreni

Bucak Organize Sanayi Bölgesi'ndeki başarıyla tamamlanan kurs için sertifika töreni düzenlendi. Detaylar haberimizde...

Bucak Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayicilerden gelen talep doğrultusunda düzenlenen kurs, başarıyla tamamlayan 12 kişi için Bölge Müdürlüğü binasında bir sertifika töreni düzenlendi. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nun konuşmasıyla başlayan törende, alınan sertifikaların önemi vurgulandı.

Katılımcılara sertifikaları verilmeden önce Bucak Organize Sanayi Bölgesi, Burdur Ticaret ve Sanayi İl Müdürlüğü, BOS Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bucak Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü yetkilileri de katkılarından dolayı teşekkür eden konuşmalar yaptılar. Törende, kursa katkı sağlayan diğer müdürler ve uzmanlar da söz alarak katılımcılara başarılar diledi.

Toplu bir hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'na ve diğer destekçilere teşekkür etmek amacıyla, bölgede yetiştirilen lavantalardan hazırlanan buketler ve anmalıklar hediye edildi.

Bu tür çalışmalarda daima desteklerini esirgemeyen Yön.Kur.Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na da Bölge Müdürü Binnur Cura Çiğri tarafından anmalık takdim edilerek toplantıya son verildi.

Bucak Organize Sanayi BölgesiHasan Yalçın MeçikoğluTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.