Bucak Şehir İçi Minibüsçüler Derneğinde seçim yapıldı Ramazan Öztürk yeniden başkan

Bucak Şehir İçi Minibüsçüler Derneği’nde gerçekleştirilen seçimde 11 aday yarıştı. Üyelerin oylarıyla Ramazan Öztürk yeniden başkanlığa seçilirken derneğin yeni yönetim kadrosu da şekillendi.

Bucak Şehir İçi Minibüsçüler Derneği’nde bugün yapılan genel kurulda 11 aday başkanlık için yarıştı. Yoğun katılımla gerçekleşen seçimde üyeler oylarını kullandı ve Ramazan Öztürk yeniden başkanlığa getirildi. Seçim süreci sakin şekilde ilerledi ve sonuçlar tutanakla duyuruldu.

Genel kurulun ardından yeni yönetim listesi açıklayan Öztürk, Başkan yardımcılığı görevine Muhammet Yiğit'in seçildiğini, yönetim üyeliklerine Yaşar Koçak, İbrahim Talha Gökalp ve Erol Ege getirildiğini duyurdu. Yeni ekip, görev dağılımının ardından önümüzdeki döneme ilişkin hazırlıklarına başladı.

Ramazan Öztürk, seçim sonrası yaptığı kısa açıklamada birlik ve hizmet vurgusu yaparak derneğin çalışmalarının kesintisiz devam edeceğini, üyelerin sorunlarını yerinde görüp çözüm üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Ramazan Öztürk

Başkan Yardımcısı Muhammet Yiğit

Yönetim üyesi Yaşar Koçak

Yönetim Üyesi İbrahim Talha Gökalp

Yönetim üyesi Erol Ege

Bucak Şehir İçi Minibüsçüler DerneğiRamazan ÖztürkTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.