BUCAK SEYİR TEPESİ VE YAMAÇ PARAŞÜT İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın seçim projelerinden seyir tepesi ve yamaç paraşütü atlama sahası için inceleme yapıldı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL ; Isparta Orman Bölge Müdürü Refik ULUSOY, Bucak Orman İşletme Müdürü Ramazan KOLSUZ ve …

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın seçim projelerinden seyir tepesi ve  yamaç paraşütü  atlama sahası için  inceleme  yapıldı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL   ; Isparta Orman Bölge Müdürü Refik ULUSOY, Bucak Orman İşletme Müdürü Ramazan KOLSUZ ve Orman İşletme Şefi ile birlikte Hökez Dağ yamaç paraşütü ve Seyir terası yapılması plânlanan alan için yol etüt çalışmalarının bir an önce başlaması için yerinde inceleme gerçekleştirdi.   Planlanan sahanın  orman müdürlüğüne ait  olması nedeniyle   sahada inceleme yapan ekip  önümüzdeki günlerde  müdürlük ve Belediye olarak neler yapabileceklerini  belirleyecek.

Emrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.