Bucak Sıfır Atık Projesine Ödül Geldi!

Akdeniz Belediyeler Birliği(AKBB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda dereceye giren belediyeler ödüllendirildi.

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda dereceye giren belediyeler ödüllendirildi.

AKBB’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nın ödül töreni Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez İlçe Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediyesi ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü, farklı il ve ilçelerin belediye başkanları katıldı. AKBB tanıtım filminin izlenmesinin ardından Kepez Belediyesi ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü, törenin açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Törende Bucak Belediyesi tarafından hazırlanan “Sıfır Atık ” projesi, Çevre Koruma, Peyzaj, Planlama, Tasarım ve Uygulama Projeleri Kategorisinde ödüle layık görüldü.

İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili  Yalçın Sezgin ödülle alakalı olarak “Dördüncüsü düzenlenen Akdeniz Belediyeler Birliği proje yarışmasına Belediyemiz üç proje ile katılmış, Belediyeler Birliğince ilçemiz ilk defa bu yıl ödüle layık görülmüştür. Bu yüzden ayrı bir gurur yaşıyorum. Bu gurur hepimizin. Bu başarıda emeği geçen tüm personelime teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

HABER: Hüseyin Çubuk

sıfır atıkprojeTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.