Bucak'ta 12 Bin 500 Öğrenci karne heyecanı yaşadı

Burdur'un Bucak ilçesinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 12.500 öğrenci, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak karnelerini aldı. İşte törenden fotoğraflar ve detaylar...

Burdur'un Bucak ilçesinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 12.500 öğrenci, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak karnelerini aldı. Karnelerini almanın mutluluğunu yaşayan öğrencilere, Bucak Kaymakamı Bayram Gale ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal da ortak oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023-2024 eğitim öğretim takvimine göre 2 hafta sürecek yarıyıl tatili bugün başlarken, öğrenciler, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının 2. dönemine 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Karneler Bucak Kaymakamı Bayram Gale'den

Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen Karne Dağıtım Töreni'ne katılan Kaymakam Bayram Gale, saat 10.30'da başlayan etkinlikte sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilere karnelerini takdim etti. Kaymakam Gale'ye, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Şube Müdürü Perihan Kocaş ve Okul Müdürü Mehmet Fatih Özkan da eşlik etti.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Bucak'ta eğitim kalitesini yükseltmek adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, öğrencilerin karne sevincine ortak olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Belediye Başkanı Emrullah Ünal da öğrencilere hitaben yaptığı açıklamada, yarıyıl tatili boyunca belediye olarak düzenlenecek etkinliklerden bahsetti ve öğrencilere keyifli bir tatil diledi.

Kaymakam Gale, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği içinde çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

Burdur karne heyecanıBurdur karne töreniBurdur HaberTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.