Bucak'ta 2 Günlük Su Kesintisi İşlerinizi Buna Göre Ayarlayın

Burdur'un Bucak İlçesinde bazı mahallelerde Çarşamba ve Perşembe günleri su kesintisi yaşanacak.

Burdur'un Bucak İlçesinde bazı mahallelerde Çarşamba ve Perşembe günleri su kesintisi yaşanacak.

Bucak Belediyesi tarafından su kesintisi yaşanacağına dair duyuru yapıldı.

28 Eylül Çarşamba ve 29 Eylül Perşembe günleri gündüz saatlerinde, yeni lise içme suyu depomuzun hat bağlantısından dolayı yer yer su kesintisi yaşanacak.

Yapılan açıklama kapsamında su kesintisi yaşanacak mahalleler şu şekilde; Sanayi Mahallesinin üst kısımlarına, 70 evler, TOKİ, Konak, Çamlıca, Yeni mahalle, Karayvatlar, Pazar ve Oğuzhan mahallesine, Cami, Alattin, Yörükler ve Çavuşlar mahallesinin bir kısmına

Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, " Yeni içme suyu depolarımızı bir bir tamamlayarak devreye alıyoruz. Bu kapsamda yeni lise içme suyu depomuzun hat bağlantısından dolayı Sanayi Mahallesinin üst kısımlarına, 70 evler, TOKİ, Konak, Çamlıca, Yeni mahalle, Karayvatlar, Pazar ve Oğuzhan mahallesine, Cami, Alattin, Yörükler ve Çavuşlar mahallesinin bir kısmına  Çarşamba ve Perşembe gündüz saatlerinde su verilemeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Bucakiçincanlabaşla " denildi.

bucak su kesintisiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.