Burdur'un Bucak İlçesinde bazı mahallelerde Çarşamba ve Perşembe günleri su kesintisi yaşanacak.
Bucak Belediyesi tarafından su kesintisi yaşanacağına dair duyuru yapıldı.
28 Eylül Çarşamba ve 29 Eylül Perşembe günleri gündüz saatlerinde, yeni lise içme suyu depomuzun hat bağlantısından dolayı yer yer su kesintisi yaşanacak.
Yapılan açıklama kapsamında su kesintisi yaşanacak mahalleler şu şekilde; Sanayi Mahallesinin üst kısımlarına, 70 evler, TOKİ, Konak, Çamlıca, Yeni mahalle, Karayvatlar, Pazar ve Oğuzhan mahallesine, Cami, Alattin, Yörükler ve Çavuşlar mahallesinin bir kısmına
Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, " Yeni içme suyu depolarımızı bir bir tamamlayarak devreye alıyoruz. Bu kapsamda yeni lise içme suyu depomuzun hat bağlantısından dolayı Sanayi Mahallesinin üst kısımlarına, 70 evler, TOKİ, Konak, Çamlıca, Yeni mahalle, Karayvatlar, Pazar ve Oğuzhan mahallesine, Cami, Alattin, Yörükler ve Çavuşlar mahallesinin bir kısmına Çarşamba ve Perşembe gündüz saatlerinde su verilemeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Bucakiçincanlabaşla " denildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)