Bucak’ta 23 Nisan coşkusu Belediye Başkanlığı koltuğu çocuklarda

Bucak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Başkanlık makamı temsili olarak çocuklara devredildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye genelinde olduğu gibi Burdur’un Bucak ilçesinde de geleneksel koltuk devri etkinliği gerçekleştirildi. İlçede yöneticiler, makamlarını temsili olarak çocuklara bırakarak bayram coşkusunu paylaştı.

Bu kapsamda Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş koltuğunu geleceğin teminatı olan çocuklara emanet etti.

Başkan Gümüş, makam koltuğunu Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Mert Şaban Özcan ve Ela Özmen ile Ayşe Sak Ortaokulu öğrencileri Azize Behra Sonkaya’ya devretti. Temsili olarak görevi devralan öğrenciler, duygu ve düşüncelerini paylaşarak anlamlı mesajlar verdi.

Etkinlik kapsamında çocuklar, kamu yönetimi hakkında bilgi alma fırsatı bulurken, 23 Nisan’ın anlam ve önemine uygun olarak hem eğlendi hem de unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Başkan Gümüş yaptığı açıklamada 'Her biri için başarılı ve hayırlı bir gelecek diliyor, evlatlarımızı yetiştiren kıymetli ailelerine ve fedakâr öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten kutluyorum.' ifadelerini kullandı.

 

 

 

Bucak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk BayramıHülya GümüşBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.