Bucak'ta 6 derslikli anaokulu yapım çalışmaları başladı

Burdur'un Bucak ilçesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 6 derslik Anaokulu’nun yapım çalışmalarına başlandı.

Burdur'un Bucak ilçesinde Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Hasan Yalçın Meçikoğlu'nun girişimleriyle yapılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 6 derslik Anaokulu’nun yapım çalışmalarına başlandı.
Kente yapılan her yatırıma destek veren Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 6 derslik Anaokulu’nun yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmaları yakından takip eden Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 'Bucak’ımız için her yatırımı takip ediyor, elimizi taşın altına koyuyoruz' diyerek, Bucak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 6 derslik Anaokulu’nun yapım çalışmalarına başlandı. Bu eğitim yatırımını Bucak’ımıza kazandıran Milli Eğitim Bakanımız Prof.Dr. Mahmut Özer’e, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik'e, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Hasan Yalçın Meçikoğlu’na, İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah ÜnalBucak BelediyesiBucak 6 derslikli anaokuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.