Bucak’ta Ak Parti’ye ilk başvuru yapıldı

Ak Parti'de 31 Mart 2019 yerel Yönetim Seçimleri için belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için aday adaylık süreci başladı. Bucak ilçesinde Ak Parti'de ilk başvuru bugün yapıldı. Kocaaliler Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den Kocaaliler Beldesi Karşıyaka

k Parti’de 31 Mart 2019 yerel Yönetim Seçimleri için belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için aday adaylık süreci başladı.

Bucak ilçesinde Ak Parti’de ilk başvuru bugün yapıldı. Kocaaliler Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Kocaaliler Beldesi Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Yarış adaylık başvurusunda bulundu.

2009 yılından beri muhtarlık görevine devam ettirdiğini belirten Mustafa Yarış, Kocaaliler Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olduğunu söyledi. Halktan aldığı teşvik ve teveccüh nedeniyle Başkan adayı olduğunu ifade eden Yarış,”İnşallah muhtar olarak görev yaptığımız belde halkımıza bundan sonra da başkan olarak görev yapmak nasip olur.Hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

HABER:Hüseyin Çubuks

Ak PartiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.