k Parti’de 31 Mart 2019 yerel Yönetim Seçimleri için belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için aday adaylık süreci başladı.
Bucak ilçesinde Ak Parti’de ilk başvuru bugün yapıldı. Kocaaliler Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Kocaaliler Beldesi Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Yarış adaylık başvurusunda bulundu.
2009 yılından beri muhtarlık görevine devam ettirdiğini belirten Mustafa Yarış, Kocaaliler Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olduğunu söyledi. Halktan aldığı teşvik ve teveccüh nedeniyle Başkan adayı olduğunu ifade eden Yarış,”İnşallah muhtar olarak görev yaptığımız belde halkımıza bundan sonra da başkan olarak görev yapmak nasip olur.Hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.
HABER:Hüseyin Çubuks
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)