Bucak'ta Başkanlar Arasındaki Gerilim Büyüyor

İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamaya cevap verdi.

Başkan Sönmez yaptığı açıklamada, "Düşünün ki, bir Belediye Başkanı çaresizlik içerisinde ve şahsımı kastederek show yaptığımı düşünüyor, Sizin yaptığınız bu açıklama parkların her gün temizlendiğini ancak BUCAK HALKININ PİS olduğunu ima etmektir, ne siz ne de bir başkası BUCAKLI Hemşehrilerimize Bu İTHAMDA bulunamaz,Belediyenin asli vazifesi milletin vergileri ile hizmet eden bir kurum olarak o şehrin sokak,park,cadde ortak kullanım alanları pazar yerleri vb. gibi alanların bakım temizlik ve hijyenini sağlamaktır, Her gün parkların temizlendiğini söyleyerek halkı kandıranlar , Size diyorum ki Allahtan korkun kurban bayramı biteli 1 hafta oldu... Hiç mi görmediniz Koskoca DANA KELLESİNİ, o kelleye kurt atmış ve o kelle çuvalı, 1 gün evvel temizlendi dediğiniz parkın içindeydi...O çuvalı o anda orada bulunan vatandaş ile beraber Parktan ikimiz çıkararak çöp konteynerinin yanına getirdik, Kendi beceriksizliğinizi Bucaklının üzerine yıkamazsınız,YIK-TIR-MA-YIZ,Kendi beceriksizliğinizi Bucak halkını kötülercesine açıklama yaparak KAPATAMAZSINIZ..." ifadelerini kullandı.

Safa SönmezTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.