Bucak’ta bayram trafiğine sıkı denetim Jandarma 9 gün boyunca sahadaydı

Kurban Bayramı tatili boyunca Isparta-Antalya Karayolu üzerinde trafik ve asayiş ekipleri tarafından yoğun denetimler gerçekleştirildi

Burdur ili Bucak ilçesi Isparta Antalya karayolunda jandarmaya ait trafik ve asayiş  ekipleri özellikle bayram süresince trafik tedbirleri kapsamında durmadan uygulama icra ettiler.

Binlerce aracın Antalya’ya gittiği ve tatil sonrası dönüş yaptığı yolda sürekli uygulamalar yapıldı , 9 günlük  bayram tatilinin ilk ve son günlerinde yolun yoğunluğundan özellikle daha önce kazaların  da  meydana geldiği Isparta Antalya karayolunda çok sayıda araç hem rutin kontrolleri yapıldı hem de hızlı limitini aşan araçlara gerekli cezai işlem uygulandı.

Uygulamaları il jandarma Komutanı  Mehmet Balcı'da gelerek yerinde  denetlediği görüldü. Biz de  NNC ailesi olarak bu uygulamalardan birine denk geldik. Ve canlı çekim yaptık.

Bucak denetimbayram trafiğidenetimTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.