Burdur ili Bucak ilçesi Isparta Antalya karayolunda jandarmaya ait trafik ve asayiş ekipleri özellikle bayram süresince trafik tedbirleri kapsamında durmadan uygulama icra ettiler.
Binlerce aracın Antalya’ya gittiği ve tatil sonrası dönüş yaptığı yolda sürekli uygulamalar yapıldı , 9 günlük bayram tatilinin ilk ve son günlerinde yolun yoğunluğundan özellikle daha önce kazaların da meydana geldiği Isparta Antalya karayolunda çok sayıda araç hem rutin kontrolleri yapıldı hem de hızlı limitini aşan araçlara gerekli cezai işlem uygulandı.
Uygulamaları il jandarma Komutanı Mehmet Balcı'da gelerek yerinde denetlediği görüldü. Biz de NNC ailesi olarak bu uygulamalardan birine denk geldik. Ve canlı çekim yaptık.






Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)