Bucak'ta bayramlaşma programı! Birlik ve beraberlik mesajı

Burdur'un Bucak ilçesinde bayramın birinci gününde protokol üyelerinin de katılımıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Programda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Burdur'un Bucak ilçesinde bayramın birinci gününde protokol üyelerinin de katılımıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programına Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Bucak Mahalle ve Köy muhtarları katıldı.

Bucak Öğretmenevinde Saat 10:00'da düzenlen bayramlaşma programında konuşan Kaymakam Bayram Gale ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş, bayramlaşma programının birlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu belirterek, katılımcılara teşekkür ettiler.

Öğretmenevindeki programın ardından Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş ve Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bucak Jandarma Komutanlığında personelin bayramını tebrik ettiler.

 

Bucak bayramlaşmabayramlaşmaRamazan BayramıHülya GümüşBayram GaleTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.