Bucak'ta Bilim Şenliği'ne destek veren okullara plaket

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ilçede düzenlenen Bilim Şenliği'ne destek veren Ertuğrul Gazi Ortaokulu ve Organize Sanayi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ne teşekkür plaketi verdi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ilçede düzenlenen Bilim Şenliği'ne destek veren Ertuğrul Gazi Ortaokulu ve Organize Sanayi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Başkan Ünal, ziyaretlerinde okullara teşekkür plaketi takdim ederek, "Bilim Şenliği'mizin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu şenlik, Bucak'ımızın bilim ve teknoloji alanında gelişmesine katkı sağlayacak önemli bir etkinlik. İleriki yıllarda çok daha geniş katılımla daha gelişmiş bir bilim şenliği Bucak'ımızda yapacağız." dedi.

Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Duygu Öğdem "Bu organizasyonun ilçemizde yapılmasına destek veren Bucak Belediye Başkanımız Emrullah Ünal'a teşekkür ediyoruz. Bu şenlik, öğrencilerimizin bilime olan ilgisini artırmaya ve onları geleceğe hazırlamaya önemli katkı sağladı." dedi.

Organize Sanayi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Ünal ise "Bu organizasyonun ilçemizde yapılmasına destek veren Bucak Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu şenlik, öğrencilerimizin bilim ve teknoloji alanındaki çalışmalarını sergilemelerine ve kendilerini geliştirmelerine önemli fırsat sağladı." dedi.

 

Bucak Bilim FestivaliBilim ŞenliğiEmrullah ÜnalBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.