Bucak'ta Coşku Var! Emrullah Ünal Yeniden Aday Gösterildi ve Coşkuyla Karşılandı

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın yeniden aday gösterilmesinin ardından düzenlenen karşılama programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı, "Yeniden Bucak, Yeniden Ak Parti" diyerek zafere giden yolda birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın yeniden aday gösterilmesinin ardından Burdur'da yapılan tanıtım toplantısı sonrasında dün karşılama programı gerçekleştirildi.

Burdur'un Bucak ilçesinde yapılan karşılama programına vatandaşlar tarafından yoğun talep gösterildi.

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, " Bucak Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Emrullah Ünal Başkanımız için düzenlemiş olduğumuz Aday karşılama programımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize ve teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ederiz.

Yeniden Bucak, Yeniden Ak Parti diyerek; zafere giden yolda, tüm teşkilatlarımız ile omuz omuza verecek, gece gündüz demeden çalışacak ve başarıya hep birlikte ulaşacağız. Hayırlı olsun. " denildi.

 

Emrullah ÜnalBucak Belediye Başkan adayıkarşılamaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.