BUCAK’TA DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

Bucak'ta doğalgaz girmeyen sokak kalmayacak anlayışı ile Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal çalışmaları başlattı. 31 mart yerel seçimlerinde Başkan Emrullah Ünal'ın vaatleri arasında olan doğalgaz çalışmaları yarın başlıyor. Çalışmalar 2 bölgede eş zamanlı olarak başlayacak...

Bucak’ta doğalgaz girmeyen sokak kalmayacak anlayışı ile Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal çalışmaları başlattı.

31 mart yerel seçimlerinde Başkan Emrullah Ünal’ın vaatleri arasında olan doğalgaz çalışmaları yarın başlıyor. Çalışmalar 2 bölgede eş zamanlı olarak başlayacak. 1. bölge alaaddin mahallesinde 2. bölge ise toki bölgesinde başlayacak.

Başkan Ünal yaptığı açıklamada: ”2019 yılı çalışmalarımız Alaaddin mahallesinde başladı. Çalışmanın başlangıcını ve açılışını yapmak için buradayız. Biliyorsunuz seçimden önce Bucak’ta doğalgaz konusunda çok vaadler verdik. Özellikle 2019 yılında 27.500 km lik doğalgaz hattı döşeneceğini belirttik. İnşallah bugünde bunun başlangıcını yapıyoruz. Ben ekip arkadaşlarımıza çalışan ekiplere kolaylık diliyorum. İnşallah kazasız belasız bir çalışma olur. Bir diğer ekibimiz de 2. ve 3. etap tokilerde eş zamanlı olarak çalışmalar başlayacak Bucak’a hayırlı olsun” dedi.

Emrullah Ünalbucak doğalgazdoğalgazTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.