Bucak'ta Evde Sağlık ekibi Havana Teyze'nin 100. yaşını kutladı

Burdur'un Bucak ilçesinde Evde Sağlık Bakım Hizmetleri Birimi tarafından ilgilenilen Havana Teyze'nin 100. yaş günü kutlandı.

Bucak Devlet Hastanesi evde sağlık bakım hizmetleri kapsamında, evinden çıkamayan hastaların ayağına giderek onlarla ilgileniyor.
Burdur'un Bucak ilçesinde Evde Sağlık Bakım Hizmetleri Birimi tarafından ilgilenilen Havana Teyze'nin 100. yaş günü kutlandı. Bir taraftan onların sağlığı ile ilgilenen Evde Sağlık Bakım Hizmetleri Birimi, Havana Teyze'yi bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.
Bucak Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, " Hastanemiz Evde Sağlık Bakım Hizmetleri Birimimizin takipli hastası olan Havana Teyzemizin 100. yaş gününü kutladık. Güler yüzlü, neşeli teyzemizin ellerinden öptük, hayır dualarını aldık. Kendisiyle bu güzel kareleri hatıra kıldık. Bucak Devlet Hastanesi olarak kendisine sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diliyoruz. " ifadeleri kullanıldı.

Bucak Devlet HastanesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.