Bucak Devlet Hastanesi evde sağlık bakım hizmetleri kapsamında, evinden çıkamayan hastaların ayağına giderek onlarla ilgileniyor.
Burdur'un Bucak ilçesinde Evde Sağlık Bakım Hizmetleri Birimi tarafından ilgilenilen Havana Teyze'nin 100. yaş günü kutlandı. Bir taraftan onların sağlığı ile ilgilenen Evde Sağlık Bakım Hizmetleri Birimi, Havana Teyze'yi bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.
Bucak Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, " Hastanemiz Evde Sağlık Bakım Hizmetleri Birimimizin takipli hastası olan Havana Teyzemizin 100. yaş gününü kutladık. Güler yüzlü, neşeli teyzemizin ellerinden öptük, hayır dualarını aldık. Kendisiyle bu güzel kareleri hatıra kıldık. Bucak Devlet Hastanesi olarak kendisine sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diliyoruz. " ifadeleri kullanıldı.
Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak Devlet Hastanesi'nde yeni uzman doktorun göreve başladığını duyurdu.
Bucak Devlet Hastanesi Beyin Sinir ve Omurilik hastalıkları uzmanı Op. Dr. Ramazan Tunç, çevre illerden ve Türkiye’nin dört bir yanından hastaların şifa bulmasını sağlıyor.
Burdur'un Bucak ilçesinde yaşanan salgın Bucak Devlet Hastanesi'nde uzun kuyruklara sebep oldu.
Burdur'un Bucak ilçesinde MAKÜ Bucak Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümü tarafından 1 Aralık Dünya AIDS gününde farkındalık etkinliği düzenlendi.
Bucak Devlet Hastanesi'nde 10 yeni hekim hasta kabulüne başladı.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, vatandaşın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.