Bucak’ta Fatih Mahallesi’nde Sıcak Asfalt Çalışmaları Tamamlanıyor

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fatih Mahallesinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Beraberinde Muhtar Necmi Altıntaş ile Fatih Mahallesi'nde yapım çalışmaları süren sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam …

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fatih Mahallesinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberinde Muhtar Necmi Altıntaş ile Fatih Mahallesi’nde yapım çalışmaları süren sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, alt yapısı hazır olan her yerde asfalt çalışmasını sürdürdüklerini belirtti. ,

Sezgin, “Fatih Mahallesinde daha önce hazır olan yolları asfaltlanmıştı. Bu gün yine altyapısı biten yollarımızda asfalt çalışmasını sürdürüyoruz. Fatih Mahallesinden sonra Çamlıca Mahallesi, Hökez Bulvarında Aladdin Mahallesinde geçen haftadan kalan bölgedeki yerin asfaltlama çalışması yapılacak, Kestel yolundaki yağmur suyu drenaj kanalları tamamlanmak üzere, Torosgaz ile yaptığımız görüşmelerde altyapı çalışmaları önümüzdeki hafta tamamlandıktan sonra sıcak asfalt çalışması yapılacak” ifadelerini kullandı.

Yalçın SezginSıcak Asfalt ÇalışmasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.