Bucak'ta Gül Kozmetik'ten muhteşem kampanya

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Gül Kozmetik, muhteşem indirimleriyle sizleri bekliyor.

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Gül Kozmetik, muhteşem indirimleriyle sizleri bekliyor.

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Gül Kozmetik, muhteşem indirimleriyle sizleri bekliyor.

Kozmetiğe dair aradığınız ne varsa bulabileceğiniz Gül Kozmetik, kolonya, şampuan çeşitlerinin yanı sıra berber ve bayan kuaföründe bulunan tüm ürünleri sizlere sunuyor.

A'dan Z'ye tüm ürünleri sizlerin hizmetine sunan Gül Kozmetik, Beşlik berber kolonyası, beşlik berber şampuanı, berber makinesi çeşitleri, normal makine, krem çeşitleri, jöle çeşitleri, saç sprey çeşitleri, Ceviz, safran, leylak incir, lavanta, kiraz, dağ esintisi, saklıkent, Zeytin çiçeği, elit ürünleri, elit kolonyaları, elit çeşitleri gül suyu çeşitleri, saf gül suyu çeşitleri, makine çeşitleri, boya çeşitleri, maskenin her çeşidi, tüm şampuan çeşitleri, köpük çeşidi, fön makinesi çeşitleri, ağda makinesi, ağda çeşitleri, Isparta'nın özel salyangoz kremi, eşek sütlü kremi, rollonlar, Lavantanın el vücut losyonu, el vücut losyonu. Lavanta kremi. Gül kremi, kremleri, tüp kremler,berberlere özel jiletler, asra, permaşap, derbey, sabun çeşitleri, maşa çeşitleri, tıraş makinesi çeşitleri, Duş jelleri çeşitleri.şampuan çeşitleri, Clio, hededor tüy şampuanı, lavanta şampuanı, sabun çeşitleri, sepet ürünleri, makas, ayna, tarak gibi birçok ürünle hizmet veriyor.

Berber ve bayan kuaförlerinin yanı sıra vatandaşlara da hizmet vermekte olan Gül Kozmetik, tüm müşterilerine net %20 indirim fırsatı başlattı. 

Tüm ürünleri Bucak Halkına en uygun fiyatlarla sunduklarını belirten Gül Kozmetik işletme sahibi Yaşar Belenkuyu, " Bucak Halkına en uygun fiyatlarla en kaliteli ürünleri işyerimizde sunuyoruz. A'dan Z'ye tüm kozmetik ürünlerini mağazamızda bulabilirsiniz. Tüm Bucak Halkını işletmemize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

GÜL KOZMETİK

Tel: 0 555 703 65 78 Adres: Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Çamlıca Pastanesi ve Baldede karşısı Bucak

kampanyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.