Bucak'ta hacı adayları uğurlandı

Kurban bayramı öncesi hacı adayları için kutsal yolculuk başladı. Burdur'un Bucak ilçesinden hac kafilesi yola çıktı.

Kurban bayramı öncesi hacı adayları için kutsal yolculuk başladı. Burdur'un Bucak ilçesinden hac kafilesi yola çıktı.

Hacı adayları için Bucak Kapalı Perşembe Pazarında uğurlama töreni düzenlendi.  Öğle saatlerinde yüzlerce kişi anne, baba ve yakınlarını kutsal topraklara uğurlamak için pazar yerinde toplandı.

Talha Gökmen Turizm organizasyonuyla uğurlanacak hacı adayları için ilk olarak Kuranı Kerim okundu, dualar edildi. Ardından hacı adaylarına ve ailelerine bilgilendirme yapıldı. Kutsal topraklara gidecek olmanın heyecanını yaşayan hacı adayları duygularını NNC Haber mikrofonlarına paylaştı.

Yıllar sonra kendilerinin hacı olmaya hak kazandıklarını belirten hacı adayları, ‘Çok şükür hasretimiz sona eriyor’ diyerek duygulu anlar yaşadı.

Çeltikçi Müftüsü İsa TOPUZ kafile başkanı, Gürcan ŞAHİN din görevlisi, din görevlisi Mahmut karakuş Hamiyet ÖZATA Bayan İrşad Din Görevlisi, Ve şirket görevlileri ile birlikte 6 adet görevli ile Antalya’dan Direkt olarak Medine-i Münevvere’ye uçtular.

bucak hacı adaylarıhacı adaylarıuğurlama töreniTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.