Burdur’da kutsal topraklara gidecek hacı adayları, düzenlenen törenle dualar eşliğinde uğurlandı. İl Müftülüğü tarafından Yeni Pazar Camisi’nde gerçekleştirilen programa Vali Tülay Baydar Bilgihan, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan törende konuşan Vali Bilgihan, hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dileyerek sağ salim gidip gelmeleri temennisinde bulundu. İl Müftüsü Ali Hayri Çelik ise hac ibadetinin anlam ve önemine değinerek, bu yolculuğun manevi arınma açısından büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)