Bucak'ta Hızır Reis Caddesi Parke Taşları Yenileniyor!

Bucak Belediyesi, Fatih Mahallesi Hızır Reis Caddesi'nde parke taşlarını yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar tamamlandığında vatandaşlar daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilecek.

Bucak'ta Hızır Reis Caddesi'nde Parke Çalışmaları Başladı

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Fatih Mahallesi Hızır Reis Caddesi'nde parke çalışmaları başlatıldığını duyurdu. Başkan Ünal, seçimlere ara vermeden çalışmalarına devam ettiklerini ve en çok kullanılan ara yollardan biri olan Hızır Reis Caddesi'nin parke taşlarını yenilediklerini belirtti.

Başkan Ünal, yaptığı açıklamada:

"Belediye çalışmalarımıza seçim var diyerek ara vermedik. En çok kullanılan ara yollarımızdan olan Fatih Mahallesi Hızır Reis caddesinde parke çalışmalarına başladık. Şehir içinde bozulan yollarımızı yenilemeye aralıksız devam ediyoruz.

Hızır Reis Caddesi'nde parke taşlarının yenilenmesi ile birlikte vatandaşlarımız daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilecekler.

Çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacaktır. Bu süre zarfında vatandaşlarımızdan anlayışlı olmalarını rica ediyoruz."

Hızır Reis Caddesiparke taşlarıFatih MahallesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.