Bucak'ta incir satış yerleri belli oldu! Kura çekimi yapılacak

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, bu yılki incir üreticilerinin satış yerlerini duyurdu. Kura çekimi yapılacak. İşte detaylar...

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, incir üreticilerine yönelik yaptığı açıklamada önemli bilgiler paylaştı.

Başkan Ünal, üreticilere seslenerek, bu yılki incir üreticilerinin satış yerlerinin Hükümet Konağı önü ve Cumhuriyet Caddesi Halk Ekmek satış büfesi yan tarafı olarak belirlendiğini duyurdu.

Hükümet Konağı önünde 50 kişilik bir kura çekiminin yapılacağını, aynı şekilde Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Halk Ekmek satış büfesi yan tarafı için de 15 kişilik bir kura çekiminin gerçekleştirileceğini belirtti.

Başkan Ünal, dünyaca ünlü Bucak incirinin satışını yapmak isteyen üreticilerin, zabıta müdürlüğüne başvurarak isimlerini yazdırmalarının önemini vurguladı. Ayrıca kura çekiminin tarihini önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını da ifade etti. Bu açıklamalarla üreticilere, incir satışı için yapılacak kura çekimleri hakkında detaylı bilgi verildi.

Melli İnciriEmrullah ÜnalBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.