Bucak'ta jandarmadan 1.3 milyon TL'lik baskın Drone'dan para sayma makinesine...

Burdur’un Bucak ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, elektronik eşya ve cep telefonu aksesuarlarından oluşan çok sayıda ürün ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan E.E. hakkında adli işlem başlatıldı. Tamamlanan işlemlerin ardından şüpheli serbest bırakıldı.

Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 26 Kasım 2025 tarihinde kaçakçılığın önlenmesine yönelik planlı bir operasyon gerçekleştirildi.

Elektronik ürün ticaretine yönelik yürütülen soruşturmada E.E. isimli kişi hakkında adli işlem başlatıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheli serbest bırakıldı.

Bakın Neler Ele Geçirildi

Ekiplerce yapılan aramalarda çok sayıda elektronik eşya ve aksesuar ele geçirildi. Ürünlerin yaklaşık piyasa değerinin 1 milyon 300 bin TL olduğu değerlendirildi.

109 adet elektronik eşya

6.245 adet cep telefonu aksesuarı

2.215 adet cep telefonu şarj cihazı

6 adet tablet

13 adet kamera

5 adet drone

39 adet akıllı saat

2 adet kaynak makinası

1 adet para sayma makinası

4 adet projektör

jandarmaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.