Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 26 Kasım 2025 tarihinde kaçakçılığın önlenmesine yönelik planlı bir operasyon gerçekleştirildi.
Elektronik ürün ticaretine yönelik yürütülen soruşturmada E.E. isimli kişi hakkında adli işlem başlatıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheli serbest bırakıldı.
Ekiplerce yapılan aramalarda çok sayıda elektronik eşya ve aksesuar ele geçirildi. Ürünlerin yaklaşık piyasa değerinin 1 milyon 300 bin TL olduğu değerlendirildi.
109 adet elektronik eşya
6.245 adet cep telefonu aksesuarı
2.215 adet cep telefonu şarj cihazı
6 adet tablet
13 adet kamera
5 adet drone
39 adet akıllı saat
2 adet kaynak makinası
1 adet para sayma makinası
4 adet projektör
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)