BUCAK’TA KANDİL SİMİDİ VE SALEP DAĞITILDI

Bucak Belediyesi Regaib Kandili dolayısı ile kapalı Perşembe pazarında pazarcı esnafına ve vatandaşlara kandil simidi ve salep dağıttı. Bucak’ta her hafta Perşembe günleri kurulan kapalı halk pazarında Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü organizesinde pazarcı …

Bucak Belediyesi Regaib Kandili dolayısı ile kapalı Perşembe pazarında pazarcı esnafına ve vatandaşlara kandil simidi ve salep dağıttı.

Bucak’ta her hafta Perşembe günleri kurulan kapalı halk pazarında Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal işler  Müdürlüğü organizesinde pazarcı esnafına ve pazara gelen vatandaşlara kandil simidi ve salep dağıttı. Belediye Başkanı Emrullah Ünal, beraberinde Belediye Başkan yardımcısı Yasin Çiçek ve  Kültür  ve sosyal işler Müdürü İsmail Besili ,Zabıta Müdürü İbrahim Özdemir ile birlikte kapalı pazar girişinde, sebze ve meyve pazarı, giyim ve köy pazarında pazarcı esnafını ziyaret ederek, pazarcı esnafının ve vatandaşların Regaib kandilini kutlayarak simit ve salep ikram etti. Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Bu gün Regaip Kandili olması dolayısı ile tüm vatandaşlarımızın kandilini kutluyorum. Havanın soğuk olması dolayısı ile bu gün hem kandil simidi hem de pazarcı esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza salep ikram ederken, hem de pazarcı esnafımızın soranlarını dinledik” dedi. Regaib Kandili dolayısı ile pazarcı esnaflarını tezgahları başında ziyaret eden Belediye Başkanı Emrullah Ünal, esnafa hem kandil simidi hem de salep ikramında bulundu.

Emrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.