Bucak'ta kapalı spor salonuna adım adım

Her yatırımı sonuna kadar takip eden Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yeni kapalı spor salonunda çalışmaların hız kazandığını duyurdu.

Her yatırımı sonuna kadar takip eden Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yeni kapalı spor salonunda çalışmaların hız kazandığını duyurdu. Müteahhit firmanın çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Her yatırımı sonuna kadar takip ediyorum. Yeni kapalı spor salonumuzun ihalesi yapıldı. Müteahhit firmaya yer teslimi yapılarak çalışmalara başlandı. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Kapalı spor salonu 19.722.000 TL + KDV Bedelle ihaleye çıktı
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal açıklamasının devamında “İlçemizde bulunan spor salonumuzun eski, kullanışsız ve depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkım kararı alınmış ve yıkımı gerçekleştirilmişti. Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler sonrasında ihaleye çıkılmış ve ihalesi iptal edilmişti. Bakanlığımızın revize çalışmaları neticesinde 1000 kişilik spor salonumuz içerisinde 4 adet soyunma odası, hakem odası, antrenör odaları, kafeterya, antrenman salonu olmak üzere proje çalışmaları revize edilmiş tekrar ihaleye çıkılmıştı. İhalesi tamamlanarak, müteahhit firma çalışmalara hızla başladı. Kapalı spor salonumuzun taban alanı 1850 m2 ve toplam inşaat alanı ise 2300 m2’dir. Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik'e, Spor Toto Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e, İlçe Başkanlığı zamanında kapalı spor salonumuzun yapımı için çaba harcayan Ak Parti Burdur Milletvekili Adayımız Mustafa Oğuz’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Orhan Kemerkaya’ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bucak ilçemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Bucak kapalı spor salonuEmrullah ÜnalBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.