Bucak’ta Köyüm Cafe, 1 Günlük Gelirini TSK’ya Bağışladı

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Köyüm Cafe,Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçiğe destek olmak için bir günlük gelirini Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bağışladı.

Burdur’un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Köyüm Cafe,Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan Mehmetçiğe destek olmak için bir günlük gelirini Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağışladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’na vatandaşların destekleri sürüyor. Köyüm Cafe işletmecisi Ahmet Gümüş,Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan Mehmetçiğe destek olmak bir günlük gelirini Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağışladı.İşletmecinin duyarlılığı sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Köyüm Cafe işletmecisi Ahmet Gümüş,NNC Medya’ya yaptığı açıklamada “Türk askeri bir seferde Allah’ın izniyle seferden galip geleceğiz. Türk askeri seferdeyken Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu bu şehirde bizlerde malıyla, canıyla, kanıyla Türk askerinin arkasında durmak düşer. Biz bize düşeni yaptık. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmak istedik. İnşallah 81 vilayette bir duyarlılık yapar. En azından kenetlenmemizi, birliğimizi ve beraberliğimizi sağlar diye umut ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

İşletmeci Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na yaptığı 1085 TL’lik bağış dekontunu da sosyal medyada paylaşarak diğer firma ve işletmelere örnek olmasını söyledi.

bucak köyüm cafeTürk Silahlı KuvvetleriBarış Pınarı HarekatıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.