Bucak'ta Minikler ve Ailelerine Müjde Mars Oyun ve Eğlence Gezegeni Hizmete Açıldı

Bucak'ta miniklerin gönüllerince eğlenip, vakit geçirebileceği Mars Oyun ve Eğlence Gezegeni Burdur'un Bucak İlçesi'nde hizmete açıldı.

Bucak'ta miniklerin gönüllerince eğlenip, vakit geçirebileceği Mars Oyun ve Eğlence Gezegeni Burdur'un Bucak İlçesi'nde hizmete açıldı.

Betül Güven tarafından Bucak'a kazandırılan Mars Oyun ve Eğlence Gezegeni, çocuklar ve aileler güvenle ve keyif alarak vakit geçirebilecek.

Kum havuzu, softplay, jetonlu ürünler, zıplayn, trambolin ve kafeterya hizmetlerini sizlere sunan Mars Oyun ve Eğlence Gezegeni, haftanın 7 günü sizleri bekliyor.

Mars Oyun ve Eğlence Gezegeni İşletme Sahibi Betül Güven yaptığı açıklamada, " Hafta içi saat 10:00'dan 22:00'a, hafta sonu ise saat 10:00'dan 23:00'a kadar hizmet veriyoruz. Covid-19 nedeniyle çocuklarımızın ve ailemizin sorun yaşamaması için günlük temizlik ve dezenfekte işlemleri yapılıyor. Bucak Halkını işletmemize bekliyoruz. Çocukları gönüllerince eğlenirken, kendileri de kaliteli vakit geçirebilirler." ifadelerini kullandı.

MARS OYUN VE EĞLENCE GEZEGENİ

ADRES: Pazar Mahallesi Ramazan Selen Bulvarı No:27 Z:1 - Sağar Elektrik Yanı Çırağan Çöp Şiş Karşısı

TEL: 0553 428 27 11

İNSTAGRAM: mars_bucak

mars oyun ve eğlence gezegeniaçılışTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.