Bucak'ta öğrenciler iftar çadırında gönüllü oldular! Gönülleri kazandılar

Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıf BİFGÖNÜLLÜLER öğrencileri, Ramazan ayında ilçemizde her gün yüzlerce kişinin orucunu açtığı iftar çadırında yemek dağıtımına yardımcı oldu.

Bucak İşletme Fakültesi Öğrencileri İftar Çadırında Gönüllü Oldu

Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıf "BİFGÖNÜLLÜLER" öğrencileri, Ramazan ayında ilçemizde her gün yüzlerce kişinin orucunu açtığı iftar çadırında yemek dağıtımına yardımcı oldu.

Yemeklerin dağıtımını titizlikle gerçekleştiren Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıf "BİFGÖNÜLLÜLER" öğrencileri, iftar çadırına gelen oruçlu vatandaşlara yemekleri dağıtırken, çadırda düzenin sağlanmasına da katkıda bulundular.

Gönüllüğün önemine vurgu yapan vatandaşlar, öğrencilerin bu anlamlı ve güzel davranışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

BİFGÖNÜLLÜLER öğrencileri, gönüllülük faaliyetlerine devam edeceklerini ve ihtiyaç sahibi insanlara her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını belirttiler.

Bucak'ta yaşayan vatandaşlar, Bucak İşletme Fakültesi öğrencilerinin bu davranışını takdirle karşıladı.

Öğrencilerin topluma katkıda bulunma bilinciyle hareket etmesi, gelecek nesiller için de güzel bir örnek teşkil etti.

NNC Medya Ailesi olarak Bucak İşletme Fakültesi ve BİFGÖNÜLLÜLER öğrencilerine bu anlamlı ve güzel davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

makü bucak işletme fakültesiiftar çadırıgönüllüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.