Bucak'ta Özel Çocuklara Özel Program

Bucak İlçe Müftülüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel çocuklar ve anneleri için bir program düzenledi. Detaylar haberimizde...

Bucak İlçe Müftülüğü'nden Özel Çocuklara Özel Program

Burdur'un Bucak ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel çocuklar ve anneleri için bir program düzenlendi.

Bucak İlçe Müftülüğü, Bucak ADRB ve Engelli Koordinatörlüğü işbirliğiyle düzenlenen programda, özel çocuklar ve anneleri müftülük binası sohbet odasında ağırlandı.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İlçe Müftüsü İbrahim Keser, özel çocuklar ve annelerine yönelik bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbette, özel çocukların önemine ve onların toplum içinde daha fazla yer almasına yönelik yapılması gerekenlere dikkat çekildi.

Programın sonunda pasta kesimi yapıldı ve hatıra fotoğrafları çekildi. Dua ile sona eren programda, özel çocuklar ve anneleri, Bucak İlçe Müftülüğü'nün kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Özel çocuklarprogramBucak İlçe MüftülüğüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.