Bucak’ta Park AVM Açıldı: Ne Alırsan 2 TL!

Bucak ilçesinde Park AVM açıldı.Ne alırsan 2 TL sloganı ile satışlarına başlayan işletme sahibi Selim Koç, tüm Bucak halkını Park AVM'ye davet etti. Park AVM'yi Bucak halkı ile buluşturmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten işletme yeklisi Selim …

Bucak ilçesinde Park AVM açıldı.Ne alırsan 2 TL sloganı ile satışlarına başlayan işletme sahibi Selim Koç, tüm Bucak halkını Park AVM’ye davet etti.

Park AVM’yi Bucak halkı ile buluşturmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten işletme yeklisi Selim Koç, fiyatların normal değerlerinin altında olmasının vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandığını söyledi.  Amaçlarının sektörde hareketlilik sağlamak ve uygun fiyata ürün sunmak olduğunu bildiren Koç, “Bucaklı vatandaşlarımız alışveriş yapsınlar diye tüm ürünlerimiz 2 TL’den satışa sunduk. Bu ürünleri başka yerde daha pahalıya alırsınız. Ama bizde tek fiyat”dedi.

BOL ÇEŞİT ÜRÜN

Fiyatların sadece açılışa özel olmadığını, uzunca bir zaman bu fiyatlar üzerinden ve bol çeşit ürün ile satış yapacaklarını belirten Koç,”Biz ürünlerin üretiminden sonra araya giden ulaştırma, depo gibi masrafların olmaması için fabrikalar ile birebir görüşüyoruz. Buda piyasa standartlarında bizim ürünlerimizin kar oranını düşürüyor ve doğal olarak ürünleri daha ucuz sunuyoruz. Bu Bucak’ta halkının da ilgisini çekti. İlk günden vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Bu bizi memnun ediyor. Gördüğümüz ilgi karşısında hizmet kalitemizi daha da artırmayı hedefliyoruz. Geniş mekânımızda geniş ürün yelpazemiz ile Bucak halkının hizmetindeyiz” ifadelerinde bulundu.

ADRES: Perşembe Pazarı karşısı BUCAK İŞTE PARK AVM’DE ÜRÜNLER

Park AVMkampanyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.