Bucak'ta perşembe pazarındaki girişler soğuk önleyici sistemle kapatıldı

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, kentin sorunlarını birer birer çözüyor. Bucak'ta perşembe pazarındaki girişler soğuk önleyici sistemle kapatıldı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, kentin sorunlarını birer birer çözüyor. Bucak'ta perşembe pazarındaki girişler soğuk önleyici sistemle kapatıldı.
Bucak Belediyesi Kapalı Perşembe Pazarında soğuk hava nedeniyle uzun zamandır pazarcı esnafının ve vatandaşların talep ettiği Pazar yeri girişlerinin kapatılması isteği Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın talimatlarıyla birlikte yerine getirildi. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın göreve gelişiyle birlikte kentteki sorunlar bir bir çözülmeye devam ediyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Perşembe pazarımızdaki giriş kapılarının büyük olması nedeniyle Pazar yeri içerisinde özellikle cereyan oluşuyordu. Kapalı perşembe pazarımızda vatandaşlarımız ve esnafımız soğuk hava nedeniyle alışveriş yapmakta zorlanıyordu. Bizde bir proje gerçekleştirerek birbirine simetrik olan 2 girişimizde kapı giydirme çalışması gerçekleştirerek özellikle Pazar yerindeki soğuk havayı kırmak istedik. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın her sorununa çözüm üretmeye çalışıyoruz.”dedi.
Pazarcı esnafı ve vatandaşlar Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür etti.

Bucak BelediyesiEmrullah ÜnalBucak Perşembe PazarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.