Bucak'ta renkli bir sanat etkinliği

Bucak Sağlık Yüksek Okulu, Emin Gülmez Teknik Meslek Yüksek Okulu ve Bucak Akdeniz Mesleki Anadolu Lisesi, birlikte bir workshop düzenledi.

Bucak'ta çok renkli bir workshop

Bucak Sağlık Yüksek Okulu ve Emin Gülmez Teknik Meslek Yüksek Okulu, Bucak Akdeniz Mesleki Anadolu Lisesi ile birlikte bir workshop düzenledi. Workshop'a, Almanya'dan gelen bir sanatçı da katıldı.

Workshop'ta, öğrenciler akrilik boya kullanarak çeşitli çalışmalar yaptılar. Öğrenciler, workshop'tan çok memnun kaldılar.

Bölüm hocası Doç Dr Nurten Terkeş yaptığı açıklamada, "Bucak Sağlık Yüksek Okulu ve Emin Gülmez Teknik Meslek Yüksek Okulu, Sağlık ve Yaşam Bilimleri Topluluğu ile birlikte bir workshop düzenledik. Şu anda burada bulunan 5 masada, Emin Gülmez'den öğretim üyeleri ve Almanya'dan gelen bir sanatçı, öğrencilere akrilik boyalarla ilgili etkinlikler yaptırıyorlar. Akdeniz Mesleki Anadolu Lisesi'nden öğrenciler de etkinliğe eşlik ediyor. Etkinlik saat 10'da başladı ve öğrenciler hala ilgiyle ve keyifle yapıyorlar. " ifadelerini kullandı.

Organizatörler, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirttiler.

sanat etkinliğiBucak Sağlık Yüksek OkuluBucak Emin Gülmez Teknik Bilimler YüksekokuluAkdeniz Mesleki Ve Teknik Anadolu LisesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.