Bucak’ta Sanayi Sitesinde Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Bucak ilçesi Sanayi Sitesi'nde belediye ekiplerinin drenaj çalışmaları sürüyor. Söz konusu çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, beraberinde Fen İşleri …

Bucak ilçesi Sanayi Sitesi’nde belediye ekiplerinin drenaj çalışmaları sürüyor. Söz konusu çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin, beraberinde Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüş ve Bucak Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan ile birlikte alt yapı çalışmaları süren Sanayi sitesini ziyaret etti.

Çalışmaları inceleyen Kaymakam Sezgin, alt yapı çalışmalarının tamamlanarak gelecek hafta içerisinde asfalt çalışmalarına geçileceği müjdesini verdi. Sezgin, Sanayi sitesinde bulunan esnafların sıkıntı yaşattıklarını ama onlardan biraz daha sabır göstermelerini isterken, asfalt çalışmalarının yapılmasıyla Sanayi Sitesi’nin bambaşka bir çehre kazanacağını ifade etti.

Yalçın SezginSanayi Sitesinde Alt Yapı ÇalışmasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.