Bucak'ta Sathi Asfalt Çalışması

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, ilçede asfalt yapımı için çalışmaların başladığını duyurdu.

M. Akif Mahallesinde planlanan yollarda sathi asfalt yapımı için astar atma işlemini yaparak Fatih mahallesinde satih asfalt öncesi tesviye çalışmalarına başladık.

Bucak Belediyesi Mehmet Akif Mahallesi'nde sathi asfalt çalışmalarını başlattı.

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçe sınırları içerisinde yer alan yollarda sathi asfalt çalışması başlatıldı. Ekipler bu kapsamda ilk mesaiyi Mehmet Akif Mahallesinde astar atma işlemi ile gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalarda Mehmet Akif Mahallesi'ne sevk edilen kamyon ve iş makineleriyle astar atma çalışmaları yürütüldü. Bir taraftan da Fatih Mahallesi'nde satih asfalt öncesi tesviye çalışmaları da başladı. Zemin hazırlığının tamamlanmasının ardından ekipler yolun tamamına sathi asfalt çalışması yaparak vatandaşların daha rahat ulaşım sağlamalarını hedefliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından yapılan açıklamada, " M. Akif Mahallesinde planlanan yollarda sathi asfalt yapımı için astar atma işlemini yaparak Fatih mahallesinde satih asfalt öncesi tesviye çalışmalarına başladık." ifadelerini kullandı.

Emrullah ÜnalBucak BelediyesiBucak asfalt çalışmasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.