Bucak'ta Sebze Sokağı açıldı! Taze sebze ve meyve uygun fiyatlarla

Burdur'un Bucak ilçesinde Sebze Sokağı, 10 Mart Pazar günü gerçekleşen açılışla hizmete girdi. Açılışa Bucaklılar yoğun ilgi gösterdi.

Burdur'un Bucak ilçesinde Sebze Sokağı, 10 Mart Pazar günü gerçekleşen açılışla hizmete girdi. Açılışa Bucaklılar yoğun ilgi gösterdi.

Açılış törenine AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ve Bucak'tan çok sayıda vatandaş katıldı.

Sebze Sokağı'nda Neler Var?

Sebze Sokağı, Bucaklılara taze sebze ve meyveyi uygun fiyatlarla sunmayı amaçlıyor. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi mevcut. Her çeşit sebze ve meyveyi Sebze Sokağında bulabilirsiniz.

Törende konuşan Sebze Sokağı İşletme Sahibi Süleyman Özcan, Bucak'a hizmet vermekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Özcan, "Bucaklıyım ve bu firmayı Bucak'a hizmet vermek için kurduk. Allah'ın izniyle satışlarımız başladı. Taze ve ucuz ürünlerle Bucak halkına hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Telefon numaraları: 0507 266 30 56 ve 0530 250 09 87.

Sebze Sokağı Adres: Cavuşlar Mahallesi, Hökez Caddesi, 3022 Sokak No: 4 Bucak / Burdur

Sebze sokağımeyvesebzeaçılışfiyatTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.