Bucak'ta Şehit Aileleri Unutulmadı! Hülya Gümüş ve Bayram Gale Bayramda Kapılarını Çaldı

Bucak Kaymakamı Bayram Gale ve Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek vefa örneği gösterdi. Detaylar haberimizde...

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Ramazan Bayramı dolayısıyla Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Bayram Gale ve Başkan Gümüş, Ayfer GÖK ve Hüseyin ARSLAN’ın ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ziyaretlerde şehit aileleriyle sohbet eden Gümüş, "Şehitlerimizin aileleri emanetimizdir. Ayfer GÖK ve Hüseyin ARSLAN’ın aileleri başta olmak üzere, tüm şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin acılarını yürekten paylaşıyor ve onlara olan minnet borcumuzu ifade ediyoruz. Onların yaşadığı bu büyük kaybı asla unutmayacak, her zaman yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Ramazan Bayramı'nın huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle, şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, ailelerine şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Gümüş, şehitlerimizi bir kez daha rahmetle andı ve ailelerine şükranlarını sundu.

Şehit aileleri de Başkan Gümüş'ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

 

şehitşehit aileleriHülya GümüşBayram GaleTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.