Bucak'ta yine bir yenilik! 2-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Oyun Atölyesi

Burdur'un Bucak ilçesinde Okul öncesi öğretmeni Reyhan UĞUR SÖNMEZCAN'ın açmış olduğu "KinderGarden Çocuk Bahçesi Oyun Atölyesi" çocukların sosyalleşmelerine ve çok yönlü gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hizmet veriyor.

Okul öncesi öğretmeni Reyhan UĞUR SÖNMEZCAN'ın açmış olduğu "KinderGarden Çocuk Bahçesi Oyun Atölyesi" çocukların sosyalleşmelerine ve çok yönlü gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hizmet vermektedir. KinderGarden Çocuk Bahçesi Oyun atölyesi saatlik oyun grupları şeklinde faaliyet göstermektedir. Nihai amacı çocuklara hazırbulunuşluk kazandırarak okul öncesi eğitime hazır hâle getirmektir.

KinderGarden Çocuk Bahçesi Oyun Atölyesi'nde çocukların yaratıcılığını geliştirmek ve kendilerini özgün bir şekilde ifade etmek amacıyla hizmet verecek olan Görsel Sanatlar ve Müzik Atölyesi de bulunmaktadır. Oyun atölyesi daha çok 2-4 yaş aralığındaki, Görsel Sanatlar ve Müzik Atölyesi ise 4-6 yaş aralığındaki çocuklara yöneliktir. Ekip arkadaşı Okul öncesi öğretmeni Merve ÇİTEKÇİ UĞUR ile birlikte özveriyle çalışmalarını sürdürmektedir. Bucak'ımıza hayırlı uğurlu olsun.

KinderGarden Çocuk Bahçesi Oyun Atölyesi hakkında bilgi almak için @kkindergardenn Instagram sayfasından veya irtibat numarasından iletişime geçebilirsiniz.

İrtibat: 0505 155 5462

Adres: Oğuzhan mahallesi 3902 sokak No:11/B Bucak / Burdur

(Eski hastane karşısı Bim market arkası)

çocukoyunoyun atölyesiKinder Garden Çocuk Bahçesi Oyun AtölyesiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.