Bucak Toptan Sebze Meyve Hali Halkın Hizmetine Açıldı Kalite Ürün Uygun Fiyatlara İşte Ürünlerin Fiyatları

Burdur'un Bucak İlçesi'nde hizmete başlayan Bucak Toptan Sebze Meyve Hali, halka ürün satışına başladı.

Burdur'un Bucak İlçesi'nde hizmete başlayan Bucak Toptan Sebze Meyve Hali, halka ürün satışına başladı.

Uzun zamandır Bucak'ta ikamet etmekte olan Gazipaşalı Osman Özbudak, direk üreticiden halka hizmet için elinden gelen gayreti gösterdiğini söyledi.

Fiyatların Bucak Toptan Sebze Meyve Hali'nde oldukça makul olduğunu belirten Özbudak, "Domates fiyatımız 13 TL, Salatalık fiyatlarımız 9 TL, 12 TL, 13 TL, şeker fasulye fiyatlarımız 30 TL, Çalı fasulye fiyatımız 25 TL, siyah patlıcan 12 TL, Topak patlıcan ( közlemelik ) 10 TL, Uç burun biber fiyatımız 15 TL,Haraka 25 TL, bakla 10 TL, Gazipaşa Çileğimiz 20 TL, Birinci sınıf muz 14 TL, patates 10 TL, soğan 5 TL, Marul 15 TL, lahana tanesi 5,6 TL, Yeşilliklerimiz var 3 adet 10 TL, taze soğan kg fiyatı 15 TL, ıspanak 10 TL'den halkımıza sunuyoruz. Fiyatlarımız oldukça makul." ifadelerini kullandı.

Halkımıza uygun fiyatlarla ürün sunabilmek için elinden gelen gayreti gösterdiğini belirten Özbudak, 'Herkesin alabileceği fiyatlarda ucuz ürün satışı yapacağız. Halkımız bize rağbet gösterirse, tercih ederlerse haftanın bir günü değil her gün Bucak Halkına ucuz sebze meyve yedirmeye çalışacağız. " dedi.

BUCAK TOPTAN SEBZE MEYVE HALİ

ADRES : YENİ ADLİYE ÜSTÜ KÖLE MEZARLIĞI KARŞISI CAMİ MAHALLESİ RAMAZAN SELEN BULVARI AKADEMİ APARTMANI BUCAK / BURDUR

açılışhalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.