Bucak Ülkü Ocaklarından ödüllü bilgi yarışması

Bucak Ülkü Ocakları, 25 Kasım 2023 tarihinde ortaöğretim müfredatına uygun olarak hazırlanan 20 sorudan oluşan bir test ile Türk tarihi seti ödüllü bilgi yarışması düzenleyecek.

Bucak Ülkü Ocakları, Türk tarihi seti ödüllü bir bilgi yarışması düzenleyecek. Yarışma, 25 Kasım 2023 saat 19:00'da Bucak Ülkü Ocakları Instagram sayfası üzerinden gerçekleşecek.

Yarışmaya ortaöğretim müfredatına uygun olarak hazırlanan 20 sorudan oluşan bir test ile katılım sağlanacak. Sorular, DM üzerinden yanıtlanacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler, Bucak Ülkü Ocakları Instagram sayfasını takip ederek yarışma duyurusunu takip edebilirler.

Yarışmada birinci olan yarışmacıya 23 eserden oluşan Türk tarihi seti hediye edilecek.

Bucak Ülkü Ocakları Başkanı Buğrahan Özkurt, yarışmaya tüm gençleri davet etti. Özkurt, "Türk tarihini daha iyi tanımak ve bu konudaki bilgilerimizi geliştirmek isteyen tüm gençleri yarışmamıza davet ediyoruz. Başarılar dileriz." dedi.

Bucak Ülkü Ocaklarıödülbilgi yarışmasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.