Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı!

Jandarma, 2024-2027 yılları Performans Göstergeleri kapsamında Bucak ve Çeltikçi'de bulunan 14 okulda 1-8. sınıf öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

Bucak ve Çeltikçi'de 14 Okulda Trafik Eğitimi Tamamlandı

Jandarma, 2024-2027 yılları Performans Göstergeleri kapsamında Bucak ve Çeltikçi sorumluluk bölgesinde bulunan 14 okulda 1-8. sınıflar ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik Trafik Eğitim Brandası Eğitim Parkuru eğitimlerini tamamladı.

Eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik işaret ve levhaları, güvenli sürüş teknikleri, bisiklet kullanımı ve yayalar için trafik güvenliği gibi konularda bilgiler verildi.

Eğitimler, teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamada gerçekleşti. Teorik aşamada öğrencilere trafik kuralları ve trafik işaret ve levhaları hakkında slayt gösterisi eşliğinde bilgi verildi. Uygulamalı aşamada ise öğrenciler, trafik eğitim brandası eğitim parkurunda bisiklet ve yaya olarak trafik kurallarını uygulayarak pekiştirdiler.

trafiktrafik eğitimiokulöğrencijandarmaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.