Bucaklı genç judocu Bedia Su Bolat Türkiye 2'ncisi

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Gençler Judo Türkiye Şampiyonası'nda Bucak Mehmet CADIL Anadolu Lisesi öğrencisi Bedia Su Bolat'ın gösterdiği üstün performansla Türkiye genelinde ikinci olarak büyük bir başarı elde ettiğini duyurdu.

Bucaklı Genç Judo Sporcusu Türkiye İkincisi Oldu!

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ordu ilinde düzenlenen Gençler Judo Türkiye Şampiyonası'nda Bucak Mehmet CADIL Anadolu Lisesi öğrencisi Bedia Su Bolat'ın, gösterdiği üstün performansla Türkiye genelinde ikinci olarak büyük bir başarı elde ettiğini açıkladı.

Başkan Ünal, yaptığı açıklamada, "Ordu'da düzenlenen Gençler Judo Türkiye Şampiyonası'nda Bucak'ı gururlandıran bir başarıya imza atıldı. Bucak Mehmet CADIL Anadolu Lisesi öğrencimiz Bedia Su Bolat, sergilediği üstün performansla Türkiye genelinde ikinci olarak bizleri gururlandırdı. Sporcumuz Bedia Su Polat'ı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarı, ilçemizi spor alanında da zirveye taşıdığımızın bir göstergesidir. Genç yeteneklerimize destek vermeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Türkiye Judo Şampiyonasıjudo turnuvasıjudoTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.