Bucaklı Hemşehrimiz Enç, Bakan Danışmanı Oldu

Bir dönem AK Parti Antalya Milletvekilliği yapmış olan Burdur BucaklıGökçen Özdoğan Enç, İçişleri Bakan danışmanı olarak göreve başladı.

Bucaklı Hemşehrimiz Gökçen Özdoğan Enç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu hakkında sosyal medya yaptığı açıklamada, " Birlikte Gazi Meclis'te milletvekilliği görevi yaptığımız dava arkadaşımız Gökçen Özdoğan Enç Hanımefendi, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, bugün itibariyle İçişleri Bakanlığı Bakan Danışmanı görevine başladı. Hayırlı olsun" açıklama ile hemşehrimizin bakanlık danışmanı olduğunu duyurdu.

Burdur Bucaklı olan Enç'in danışmanlık haberini alan AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, " Hemşehrimiz,Milletvekili Arkadaşım Gökçen ÖZDOĞAN ENÇ’i Tebrik ediyor,Kutluyorum.Hayırlı Uğurlu Olsun İnşaAllah." ifadeleriyle tebrik etti.

Gökçen Özdoğan Enç Kimdir ? 

 Türk siyasetçi, Gökcen Özdoğan Enç Aslen Burdur Bucak'lıdır. İlkokulu ve ortaokulu Antalya Serik ilçesinde okuyan Enç, liseyi Antalya Çağlayan Lisesi'nde başarıyla tamamladı. Lise eğitimin akabinde Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden mezun olan Gökcen Özdoğan Enç, AK Parti Antalya Milletvekilliği yapmış olup, son olarak İçişleri Bakan Danışmanı olarak görevlendirildi.

Süleyman SoyluGökçen Özdoğan EnçTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.