Bucaklı Şehidimiz Muhittin Talha Çalışkan'ın Adı Kızılkaya'da Yaşatılıyor

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından belediyeye tahsis işlemi gerçekleştiren lojmanlardaki çalışmaların tamamlandığını duyurmuştu.

Eski sağlık lojmanlarında inşaat çalışmalarının bitmesiyle yenilenen yüzüyle kullanıma hazır hale gelen Kızılkaya Belediyesi Lojmanlarında, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Muhittin Talha Çalışkan'ın ismi yaşatılıyor.

Bucaklı şehidimiz Muhittin Talha Çalışkan'ın adının verildiği lojman hakkında açıklama yapan Başkan Güngör, "Atıl durumda olan, uzun yıllardır kullanılmayan ve kaderine terk edilen binayı tekrar kullanılabilir hale getirirken, bizlerden desteğini esirgemeyen Burdur Milletvekilimiz Yasin Uğur'a, İl Başkanımız Hikmet Ökte'ye ve hayırsever iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Bucaklı hemşerimiz Şehit Muhittin Talha Çalışkan'ın adını verdiğimiz lojmanlarımızın da beldemize hayırlı olmasını dilerim." şeklinde konuştu.

Muhittin Talha Çalışkanİlkay GüngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.